Kényeztesse bőrét házi szappan használatával!

hazi szappan
Házi szappan

A tökéletes tisztálkodási szerek kiválasztása sok esetben gondot okozhat a nőknek és férfiaknak egyaránt. Figyelni kell az alapanyagok összetételére, főleg az ekcémás és érzékeny bőrű személyeknek.

A házi szappan jól kiválasztott, természetes anyagok keverékéből készül, ami remekül hidratál. Nem szárítja ki a bőrfelületet és hajmosásra is kiválóan alkalmas. A házi szappan alapanyagai közül megemlíthető például a friss kecsketej, az illóolajok és a kókusz vagy shea vaj is.

Ezek a természetesen előállított alapanyagok alkalmasak a problémás, néha kezelhetetlenek tűnő bőr ápolására, hajmosásra és segítségül lehetnek a borotválkozás alkalmával is. Az ásványi anyagoknak és flavonoidoknak gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatásuk van. A házi szappan alkalmas a pattanásos, zsíros arcbőr kezelésére.

A természetes anyagok jóvoltából, a házi szappan remekül alkalmazható a picik puha bőrének tisztítására és kényeztetésére. Megküzd a gombás fertőzések tüneteivel és folyamatos használata mellett megszünteti azok újbóli megjelenését.