Kedvcsináló a Cactus modell leírása elolvasásához

Citroen Cactus
Citroen Cactus

Azok számára, akik ugyanúgy szeretik a terepen való vezetést, mint a városi kényelmes és sportos közlekedést, a Citroen Cactus modellje kielégítő választás lehet. A Cactus modell leírása több internetes oldalon is megtalálható, ezért itt most csak néhány érdekesebb tulajdonsága kerül felsorolásra.

A legnagyobb előnyei között kell felsorolni azokat a funkciókat, amelyek a vezetést segítik. Sokszor apróságnak tűnik, viszont a mindennapi használat során felbukkanó kellemetlenségeket könnyedén át lehet hidalni általuk.

Ilyen a parkolási asszisztens vagy a tolatókamera. Sok embernek szinte rémálom a párhuzamos parkolás vagy a tolatás, de ezekkel a segítőkkel könnyedén megoldhatja, még akkor is, ha előzőleg kisméretű személygépkocsi vezetéséhez szokott hozzá.

A Magic Wash pedig abban segít, hogy a szemerkélő esőben se okozzon látási nehézséget az ablaktörlés, még akkor sem, ha este vezet az ember. A statikus kanyarvilágítás pedig az éjszakai biztonságos vezetést segíti elő. Ez a néhány funkció csak ízelítő abból, amit olvashat a Cactus modell leírásáról, hogyha komolyabban utánaérdeklődik.