Itt van az új banki okostelefon applikáció!

Banki okostelefon applikáció
Banki okostelefon applikáció

Okostelefon nélkül ma már szinte senki nem megy el otthonról. Praktikusságát csak tovább növeli az a számtalan applikáció, melyek közül igényeink, életmódunk, érdeklődési körünk alapján választhatunk. Az ingyenesen letölthető alkalmazások akkor is hasznos segítőtársnak bizonyulnak, ha banki szolgáltatások biztonságos igénybevételéről van szó. A Gránit Bank új szolgáltatásának köszönhetően online, telefonunkon keresztül intézhetjük el az olyan teendőket, mint a számlanyitás, a limitek módosítása, vagy a bankkártya zárolása.

Ez utóbbi különösen hasznos lehetőségnek bizonyul, ugyanis ha nem találjuk bankkártyánkat, akkor azonnal pánikba esünk, és a nehezen megkeresett összeget féltjük azoktól az illetéktelen személyektől, akik például online vásárlásra használnák fel azt. Ilyenkor azonban nincs más dolgunk, mint a Gránit Bank ingyenes Android és iOS készülékekre letölthető alkalmazásán egyetlent kattintani, s máris zároltuk a kártyánkat. Természetesen mód van arra, hogy ha előkerülne a táska mélyéről, akkor a zárolást ugyanilyen egyszerűen fel is oldjuk.

Az egyre népszerűbb alkalmazásnak köszönhetően számos szolgáltatás egyszerűbben és gyorsabban elérhető, ráadásul az akciós ajánlatokról is időben értesülhet, és elsőként használhatja ki azok előnyeit. Az applikáció telepítéséhez nincs másra szükség, mint letöltenie azt, telefonszámával regisztrálnia, majd a szolgáltatást a NetBankon keresztül aktiválni. A napjaink korszerű követelményeinek maximálisan megfelelő lehetőség ma már egyetlen okostelefonnal rendelkező banki ügyfél készülékéről sem hiányozhat, hiszen a pénzügyek intézését jelentősen leegyszerűsíti az.