Itt megtalálja a minőséget!

Profi mosoda itt
Profi mosoda itt

Szabadidejét elveszi a házi munka? Több időt szeretne tölteni a családjával, barátaival? A mosással, vasalással forduljon az Óceán tisztítószalonhoz, mert itt szakemberek végzik el Ön helyett a teendőket! A mosoda által nyújtott szolgáltatások bő választéka terül Ön elé.

Igényesen szolgálják a következőkben: vegytisztítás, ágyneműk, huzatok, lakás textilek tisztítása, bőrtisztítás, szőnyegtisztítás és különböző kényes anyagú ruhák mosása, tisztítása, vasalása. Weboldalukon részletes információt kap minden szolgáltatásukról, azok árairól. Legyen tisztában az akciókkal és használja ki a remek lehetőségeket!

Vállalnak 50%-os felár ellenében gyorstisztítást is, ami azt jelenti, hogy tisztítandó ruháit az átvételtől számítva, pár óra múlva tisztán és illatosan viheti el. Jó hírneve nem megalapozatlan, hiszen szakemberei minőségű vegyszerekkel, foltkezelő szerekkel, tisztító szerekkel dolgoznak, modern berendezések segítségével. Nem véletlen, hogy a Cirque du Soleil is itt tisztíttatja ruháit, jelmezeit.