Induló műköröm szett olcsón

Műköröm szett

Egy nívósabb körömépítő kurzus nem olcsó dolog. Persze a vizsga letételével még közel sem értek véget a kiadások, hiszen még csak most következik az anyagok beszerzése. A kezdő műköröm szett nagyszerű ötlet, hiszen az induláskor elég megvásárolni a legszükségesebbeket.

Az induló csomagot persze idővel ki lehet egészíteni mindenfélével, a körömépítés terén a határt tényleg csak a fantázia szabja, hiszen annyi anyag meg díszítő kellék van már a magyar piacon is. A gellakk.com webáruházban többféle induló műköröm szett is megvásárolható, attól függően, hogy mire van szükség.

Aki még semmivel sem rendelkezik, annak mindenképpen olyan szettre lesz szüksége, amelyik tartalmaz UV vagy LED lámpát, hiszen ennek hiányában nincs körömépítés. Viszont, ha ez az eszköz már megvan, akkor megfelel az olyan műköröm szett is, amelyik csak magukat az anyagokat, a buffert, a reszelőt és a narancsfa pálcát tartalmazza. Újdonság, hogy a webáruházban akril por szett is megtalálható, ami átlátszó, fehér, rózsaszín port, valamint folyékony szert tartalmaz.