Hol alkalmazható a hőlégbefúvós kazán?

Hőlégbefúvós kazán
Hőlégbefúvós kazán

Ha olyan kazánt keres, amelyik kifejezetten kis- és középméretű helyiségek fűtésére készült, akkor a www.defrokazan.hu oldalon megtalálja a tökéletes modellt. A Defro hőlégbefúvós kazán optimálisan felmelegíti ezen helyiségek levegőjét, hogy kényelmesebbé tegye a szobában vagy raktárban való tartózkodást. Olyan épületek esetében telepíthető ez a modell, amelyekben nincs kiépített központi fűtés rendszer. Működési elve abból áll, hogy a hőenergia égés útján alakul ki. Az égéstermékektől a hőenergia egy fém hőcserélő, valamint az égéstér fém fala által jön létre.

Amennyiben nem biztos abban, hogy a kiszemelt helyiség fűtésére alkalmas-e a hőlégbefúvós kazán, íme néhány példa az alkalmazási területekre! Aki gyárcsarnokokat vagy műhelyeket szeretne fűteni, hogy jobban menjen a munka, és senki ne fagyoskodjon, annak ez a modell remekül beválik a célra. Ugyanakkor a raktárak, boltok és hipermarketek levegőjének fűtésére is alkalmas a Defro kazán. Aki pedig szórakozóhelyeket működtet, és egy kiváló fűtési megoldáson gondolkodik, annak nem kell tovább keresgélnie.

Az oldalról megrendelhető hőlégbefúvós kazán kiváló a teniszpályák és sportcsarnokok felmelegítésére is, hiszen nem szabad megfeledkezni a sportolókról sem. Az sem ritka alkalom, hogy egy-egy termékbemutató kiállító sátrakban zajlik le. Amennyiben kint hideg van, számolni kell azzal, hogy a vendégeknek biztosítani kell a kellemes hőmérsékletet, különben hamar elmennek. Ezért a pavilonok és kiállító sátrak esetében is jó opciót jelent a hőlégbefúvós kazán.

Mondani sem kell, hogy a templomok és egyéb szakrális épületek levegőjének felmelegítése is alapvető feladat, amit szintén megoldhat a Defro berendezések segítségével. Aki az oldalról rendeli meg a terméket, az 2 év jótállást is kap a kazántestre, valamint a különféle elemekre és a vezérlő elektronikára. A hőlégbefúvós kazán hatásfoka 90 százalékos, ráadásul elektronikus ventilátor és égésszabályozás is be van építve a tökéletes működésért. A szállítás nem kerül semmibe az ország területén belül.