Hogyan zajlik a paróka vágása?

Sokaknak nem igazán jut eszébe, hogy a parókát még formázni is lehet, azonban az igazi profi termékek erre is lehetőséget adnak. Ám a paróka vágása csak akkor lehetséges, amennyiben az természetes hajból készült. Persze a szintetikus anyagból megalkotott póthajakat sem lehetetlen formázni, viszont egészen biztosan nem lesz ugyanolyan a végeredmény.

A valódi hajból tervezett példánynak megvan az előnye, hogy abszolút természetes hatást kelt, így nem lehet észrevenni a turpisságot. Egy profi szalonban nemcsak a vásárlásra, de a paróka vágására és egyéb formázásra is lehetőség van. A Rose Hair stúdióban ilyen fodrászat is működik. Amennyiben felkeresi őket, akkor a következőkre számíthat.

Az igényfelmérés és beszélgetés után, közösen választják ki a leginkább megfelelő póthajat. Ezután megmutatják miként kell profi módon felhelyezni és ápolni. Végül következhet a paróka vágása, festése, szárítása, de tulajdonképpen bármi, amit csak szeretne. Sőt, még különleges alkalomra is készíthető frizura.