Férfi pénztárca sok zsebbel

Kedves férfirokona vagy ismerőse név- vagy születésnapjára hivatalos, de nem tudja, mivel lephetné meg az ünnepeltet? Ebben az esetben célravezető egy praktikus férfi pénztárca, mert ez a tulajdonság az uraknál prioritást élvez.

Lényeges, hogy minden szükséges holmijuk, pénz, bankkártyák, jogosítvány, személyi beleférjen, mint ahogy az is, hogy a használata könnyű legyen. A taskam.hu webshop termékpalettáján számtalan férfi pénztárca fedezhető fel, különféle kialakítással, méretben, színben és anyagból. A legjobb választást talán mégis a valódi bőr változatok jelentik, amelyek rendkívül tartósak, szépek, soha nem mennek ki a divatból. Kimondottan elegáns darab a készleten lévő fekete Cefiro bőr példány, aminek belsejében 7 kártyatartó rekesz, 1 kisebb patentos zseb, 2 hosszanti és 1 cipzáras zseb található.

Ajándékba optimális választás ez a férfi pénztárca, ami átadás után garantáltan nem kerül a szekrény vagy a fiók mélyére. A megajándékozott úr hosszú évekig örömmel fogja majd használni.