Felnőttképzési lehetőségek az OKJ Oktatóközpontban

Tanfolyam felnőtteknek
Tanfolyam felnőtteknek

Megszűnt a munkahelye és nem talál új állást a szakmájában? Gondolt már arra, hogy új szakmát tanuljon? Most itt a remek lehetőség. Végezzen el egy tanfolyamot és legyen Önből biztonsági őr, parkoló őr vagy múzeumi teremőr. A tanfolyamot hirdető oktatóközpont weboldala itt érhető el!

Itt minden fontos információt megtalál, amire szüksége lehet a beiratkozáshoz. Az átképzések egyre népszerűbbek már nálunk is. Ha valaki rövid időn belül nem talál új munkahelyet a szakmájában vagy már unja azt és szeretné valami új dologban is kipróbálni magát, akkor az átképzés marad az egyetlen lehetőség.

A felnőttoktatásra tehát egyre nagyobb igény van, ezért az OKJ Oktatóközpont évről-évre bővíti a képzések számát. A személy- és vagyonőrképzés jelenleg is a legnépszerűbb programok közé tartozik, hiszen az elvégzésével rengeteg ajtó nyílik meg a friss diplomások előtt.

Biztonsági őrökre, portásokra ugyanis minden cégnél és állami intézménynél szükség van. Rengeteg lehetőség közül válogathat az, aki elvégzi az elméleti és gyakorlati oktatásból álló tanfolyamot. Az OKJ Oktatóközpont weboldala itt érhető el, ha szeretne részletesebb tájékoztatást szerezni a tanfolyamokról.