Ennek a marketing tanácsadó irodának a nevét nehéz lesz elfelejtened

marketing tanácsadó iroda
Marketing tanácsadó iroda

Sokak vágya, hogy híresek legyenek és mindenki az általuk forgalmazott termékeket, szolgáltatásokat akarja megvásárolni. A cégek élete egyre rövidebb a modern korban, hiszen a hatalmas konkurencia komoly dinamikát hozott létre. Természetesen ez leginkább csak a kis- és középvállalkozásokra igaz, mert a nagyok képesek olyan szinten bebetonozni magukat, hogy még a komoly gazdasági válságokat is túléljék. Feltörekvő vezetőként nincs könnyű dolga senkinek. Az internet megjelenésével egy új helyzet állt elő, ami további nehézségeket jelent.

A digitális zajban elveszni sokkal könnyebb, mint bármikor. Gondolj csak bele, hogy milyen forgalma van egy olyan boltnak, amit a város szélén egy eldugott zsákutcának a legvégén nyitsz ki! Körülbelül ugyanakkora, mint egy újonnan indított webshopnak. Nagyon kevés vagy egyáltalán semmi. Az egyetlen esélyed, ha jól felépített stratégiát használva, szisztematikusan elkezded felépíteni a megjelenésedet. Ehhez számos eszközt vethetsz be, ha értesz hozzá.

Ellenkező esetben pedig jobb szakemberekre bízni a dolgot. Az egyszer biztos, hogy kevés olyan marketing tanácsadó iroda van, mint a DP. A Dog & Pony neve pontosan arra utal, amire gondolsz. Kutya és póni, ami nem az állatok iránti szeretetből jön, hanem egy bizonyos műsorból, ami a semmiből egy hatalmas cirkusszá nőtte ki magát. Az analógiát követve, a cél, hogy kicsiből is lehet nagyot csinálni, ha megvan hozzá a kellő stratégia. Joggal adódik a kérdés, hogy miért éri meg marketing ügynökségre bízni a munka nehezét?

A sajátos, tapasztalatokon alapuló perspektíván túl, az idő- és költséghatékonyság ugyanúgy mellette szól. A profi tervezés és az aktuális trendek ismerete nélkül, még egy kiváló üzletember sem tud előre lépni. A közösségi médiákon való jelenlét, a keresőoptimalizálás, arculattervezés, webfejlesztés külön szakma, amihez sokéves tapasztalatra van szükség. Közös együttműködésben olyan sikerek érhetőek el, amelyek révén a lehetőségek új távlatokban mutatkoznak meg. Kár lenne elszalasztani az esélyt, amit a Dog & Pony kínál.