Egy vélemény a K9 táplálékkiegészítőről, ami immunerősítő is egyben

 K9 táplálékkiegészítőről
K9 táplálékkiegészítőről

A K9-ről: Remélem, a történetem reményt ad a daganattal küzdő kutyások számára, és szeretnék köszönettel adózni azoknak, akik segítenek a K9 termékekhez hasonló táplálék-kiegészítők eljuttatását minél több hasonló bajban szenvedő kutyushoz.
Sajnos tavaly az öt éves kutyámnál daganatot diagnosztizáltak. Az ismeretségi körömben is nagyon magas a rákos kutyák száma, és sajnos mi is belekerültünk ebbe a problémakörbe, melynek kapcsán megismertem a K9 Immunity terméket.

Munkál bennem némi bűntudat is, mert töredelmesen bevallom, hogy sosem kapott a kutyám semmilyen táplálék-kiegészítőt, és nem kapta meg a legjobb eledeleket sem. A multikban, nagyáruházakban kapható olcsó és rákkeltő adalékanyagokkal telerakott kutyaeledelnek csúfolt tápokkal, konzervekkel etettem. Gondoltam, hogy tudom, mit teszek elé, de ha nem is a legjobbat kapja, bíztam benne, hogy a kutya szívós annyira, hogy ettől ne betegedjen le.

A spórolásom nagyon rossz döntés volt, utólag belátom. És ilyenkor – sajnos utólag – a gazdi mindent megtesz, hogy a kutya ne szenvedjen. A K9 Immunity volt az első termék, amit kipróbáltam, és amin megdöbbentem, hogy valóban segített! A leírásban korrektül közölték, hogy nem csodaszer és kiegészítő kezelésként ajánlott.
A K9 Immunity tablettákat fogyasztja jelenleg, és szerencsére, eddig minden rendben van vele a körülményekhez képest. A kezeléseket is derekasan viseli. Azóta kiegészítettem még a kezelését a K9 Fullflex termékével is, hiszen sajnos a kutyusom ízületeivel sincs minden rendben.
Csak ajánlani tudom A K9 táplálék kiegészítőit! Véleményem szerint az egyik legjobb termék a K9 Immunity  a piacon és remélem, minél több beteg kutyán és macskán fog segíteni.

Nagy Zoltán