Darutechnológia magas fokon

A műhelyekben és a gyártósorokon, illetve a különféle üzemekben fontos szerepet töltenek be az emelő alkalmazások. A konecranes.hu gyorsan telepíthető, minőségi berendezéseket kínál, többféle kivitelben. A széles használhatósága miatt, népszerűnek számítanak például a láncos emelők.

Az elektromos motor teljesítményétől függően, akár 5 t súlyt is képes megmozgatni és megtartani egy ilyen eszköz. De nemcsak a teljesítmény miatt érdemes ezeket a termékeket választani, hiszen a biztonság mindennél fontosabb, amikor ekkora terhek mozgatásáról van szó.

A minőségi anyaghasználat és a precíz mérnöki tervezés jellemzi a konecranes.hu minden termékét. A konecranes.hu a darutechnológia legmagasabb fokát képviseli. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a mostanában egyre szélesebb körben alkalmazott Smart Features funkciók.

Ez a megoldás rengeteget javított a daruk és emelők kezelhetőségén. Ezekkel a funkciókkal az anyagmozgatás így sokkal hatékonyabban valósítható meg és jelentősen leegyszerűsíti a darukezelő munkáját.