Remek lehetőségekkel kecsegtet a TAO beruházás

A legtöbb komolyabb befektetés gyakran olyan költségeket von maga után, amit kigazdálkodni elég komoly kihívás. Még az utófinanszírozás sem jelent minden esetben megoldást, hiszen a pénzre gyakran várni kell. Látható, hogy a vállalkozások élete elég nehézkes több szempontból, ezért a rendelkezésre álló finanszírozási lehetőségeket azonnal meg kell ragadni és kihasználni. Pontosan ebbe a kategóriába tartozik az energiahatékonysági célokat szolgáló beruházás adókedvezmény. Ennek keretén belül a kötelező társasági adó formájában történő befizetés 70 %-a visszaigényelhető és adott fejlesztés célra elkölthető.

Miért van erre szükség? A termelés jelentősen fokozható, a kiadások mérsékelhetőek, ha a legmodernebb technológiával dolgozunk. A kazáncsere során rengeteg fűtőanyag spórolható meg, amennyiben egy gazdaságos kivitelbe fektetünk, ami jelentősen kevesebb fűtőanyagból hozza ki ugyanazt a teljesítményt. De ugyanígy igaz ez a világítástechnikára vagy a szerver kicserélésére. Az Uniós irányelvek és a nemzetközi egyezmények keretén belül, a szabályozások folyamatosan szűkítik a mozgásteret, ezért megéri addig cselekedni, amíg van miből gazdálkodni.

Nem mindegy ugyanis, hogy a cégünknek teljesen a saját profitjából kell költenie a fejlesztésekre vagy a TAO beruházás révén különíthet el erre jelentős összeget. Természetesen sok esetben ez még önmagában nem elég, de kiváló alapot teremt a kezdeti munkák elvégzésére. Ha szeretnénk mindig versenyben maradni és elkerülnénk, hogy a vállalkozásunk egy pénznyelőként funkcionáljon, akkor ki kell dolgozni a modernizálás pontos menetét.

A részletekért keressük fel a getenergy.hu weboldalt és a felületen található űrlap kitöltésével elindíthatjuk a folyamatot! Lehetőség van díjmentes konzultációra és így kiszélesíthetjük a látókörünket kellő mértékben. Mindennek megvan az időkorlátja, ezért jobb nem várni túl sokáig, nehogy lecsússzunk az ablakról és a befizetésünk teljes egészében az államnál maradjon. Dolgozzunk ki pontos tervet arra vonatkozóan, hogy mire költjük a támogatást és kezdjük meg időben a felkészülést!