Csinos Morilee esküvői ruha

Az Eklektika szalonunk vezető tervezők ruháit kínálja a házasságkötés jeles alkalmára. Minden esküvői ruha igény szerint alakítható, így lehetségesek a kisebb korrekciók.

Amennyiben semmi módon nem tudunk olyan ruhát ajánlani, ami méretben tökéletes és elnyeri a leendő menyasszony tetszését, akkor nem maradt más hátra, mint az alakítás. Ha a méretkülönbség nem nagy, akkor az esküvői ruha néhány nap alatt bevetésre kész.

A szalonban mi sem szeretjük a gyors munkát, ezért kérünk mindenkit, hogy időben döntse el és foglalja le a neki tetsző darabot! Arról nem is beszélve, hogy mivel kölcsönzőként működünk, lehet más is igényt tart a ruhára. Minden bérlés után a ruhák tisztításra kerülnek. Egy esküvő megviseli ezeket a szép darabokat és ezért kerülnek tisztítóba.

Ennek is van egy átfutási ideje. Az esküvői ruha, mire kölcsönzésre kerül, tisztának és méretben megfelelőnek kell lennie. A Morilee ruhák több kollekcióban vannak jelen nálunk. Az évek alatt azokat a darabokat tartottuk meg, amelyek az ügyfeleink kedvencei voltak.