A Budapest szabadulószoba szórakozást nyújt

Budapest szabadulószoba

Rengetegen szeretnék izgalmasan eltölteni a szabadidejüket. Erre alkalmat biztosít a Budapest szabadulószoba, hiszen itt különféle rejtvények megoldásával lehet kijutni a csapdából.

Szükség lesz logikai érzékre, ügyességre, jó megfigyelőképességre és még némi leleményességre. A pályán gyermekek is végigmehetnek, de a feladatok nem az ő szintjükhöz vannak igazítva. A családi programokon a szülők segíthetnek a kicsiknek. Budapest szabadulószoba már számtalan esetben bizonyította a kiválóságát.

Csupán egyetlen óra áll rendelkezésre a szabaduláshoz. A feladatok megoldásához egy kisebb csapatra lesz szükség. Maximum 5 fő tartózkodhat egyszerre a szobában. A legtöbb küldetés nem túl ijesztő, ezért felesleges aggódni a játék előtt.

Nem kell hozzá semmilyen különleges előismeret vagy felszerelés. Csupán időpontot kell kérni a mindquest.hu weboldalon. Ezt követően kiderülhet, hogy mikor kereshető fel a Budapest szabadulószoba. Összesen ötféléből lehet választani. A honlapon elolvasható egy rövid ismertető is.