Beach flag kisebb és nagyobb eseményekre

A beach flag, mint reklámfelület
A beach flag, mint reklámfelület

A figyelemfelkeltés szinte már minden iparágban jelen van, kisebb vagy nagyobb formában. Van, aki különböző módon reklámozza a céget vagy terméket és van, aki csak a cég területét teszi látványosabbá, figyelemfelkeltőbbé. Egy nagyon praktikus megoldás lehet a beach flag használata figyelemfelkeltés szempontjából. A beach flag, amint azt a neve is mutatja, egy zászlófajta, amivel tökéletesen lehet reklámozni bizonyos termékeket. Ezt a zászlót nem kell szabad fordításban értelmezni, tehát nem a strand területén használható csak.

A beach flag nagyon elterjedt reklámhordozó felület, ami egyre inkább kezd teret nyerni szinte minden rendezvényen, szabadtéri vagy fedett eseményen. Miért olyan érdekes ez a fajta zászló és mi különbözteti meg a többi mezei zászlótól? A válasz egészen egyszerű, hiszen már ránézésre is látszanak a különbségek. A szimpla zászló inkább magasabb elhelyezésben szokott előfordulni. Magas oszlopokra vagy rudakra van felhelyezve, így az a távolba is látszani fog.

A beach flag kialakításának köszönhetően, egy alacsonyabb reklámfelület, így a közelben lévők fogják látni. Ezekre a zászlókra több dolgot is fel lehet tüntetni, a cég vagy márka logóján kívül. A szimpla zászló felületén nem látszik a minta, csak akkor ha fúj szél és kifeszíti azt. A beach flag ebben is különbözik, hiszen úgy van építve, hogy a felülete kifeszített legyen, így olvasható a rajta lévő reklám, valamint szél esetén nem gabalyodik össze, hanem elfordul. Ez azért is jó, mert nem tud eldőlni.

Természetesen mindkét zászlófajta alkalmas a reklámozásra vagy hirdetésre, csak más és más területen lehet használni. Az, hogy melyik fajta reklámfelület kinek felel meg, mindenki döntse el maga! Természetesen, ezek mellett még számtalan módon lehet reklámozni, hirdetni. A beach flag azonban alkalmas kültéri és beltéri rendezvények, események szervezésekor, legyen az nagyszabású koncert a város központjában vagy csak egy kisebb hétvégi céges buli. Ehhez a zászlóhoz már sok helyen hozzá lehet jutni.