Acana kutyatáp kis- és nagykutyáknak

Acana kutyatáp
Acana kutyatáp

A kutyák számára is fontos, hogy olyan eledelt kapjanak, amire szükségük van az egészséges élethez. Ezt az Acana kutyatáp biztosítani tudja. A kutyák ragadozó életmódja állati eredetű táplálékot követel meg, azonban az emésztés fokozásához szükség lehet növényi rostokra is. Biztos mindenki megfigyelte már, hogy kedvenc házőrzője egy kiadósabb vacsora után nekiállt rágni a füvet.

Ezt ösztönösen cselekszi, hiszen a növényekben lévő rostok és vitaminok segítik a teljesebb emésztést és a tápanyagok felszívódását. Az Acana kutyatáp összeállításakor erre is gondoltak a szakemberek. Így az állati eredetű hozzávalók mellett, növényi anyagok is kerültek bele. Így minden olyan fontos összetevőt tartalmaz, amire szüksége van.

Az Acana kutyatáp többféle kiszerelésben is megvásárolható a szaküzletekben és az internetes áruházakban. Ugyanakkor, különböző típusai is fellelhetőek, a kutyák testméretének és életkorának megfelelően, valamint az ízesítés tekintetében is igen bőséges a választék az Acana kutyatáp kategóriában.