A modern és rendkívül hatékony InfraSlimX

Hypoxi Trainer
Hypoxi Trainer

A modern technológiák ma már az élet minden területét behálózták. Nemcsak a mobilkészülékek, házak, kocsik vannak felszerelve olyan funkciókkal, amelyek nagyban megkönnyítik a hétköznapjainkat, hanem már az edzéseink során is alkalmazhatunk modern megoldásokat, eszközöket.

Az InfraSlimX az egyik legújabb remekmű ezen a területen, amivel kisebb erőfeszítéssel is olyan eredményeket érhetünk el, mintha órákon keresztül, a legnagyobb intenzitással sportolnánk. Ez a biciklizés jótékony hatásaira alapszik, azonban kiegészíti vákuummasszázzsal, infrasugaras, oxigén-, aroma-, ózon- és kollagén-terápiákkal, amelyek nagymértékben segítik növelni az edzés hatékonyságát.

Az InfraSlimX többek között felgyorsítja az anyagcserét, beindítja a méregtelenítő és zsírbontó folyamatokat, serkenti a kollagén termelést és még az ízületekre is jó hatással van. Éppen ezért, ez a nagyszerű alakformáló gép bárkinek ajánlott, aki szeretne leadni néhány kilót, izmosodna, formásodna vagy éppen a narancsbőrtől szabadulna meg.

Csak be kell ülni az InfraSlimX kényelmes fülkéjébe és kényelmesen tekerni, mintha a városban bringáznánk vagy egy szép, erdei túrán vennék részt. Egyébként az InfraSlimX a Hypoxi Trainer utódja, ami az első volt az ilyen jellegű berendezések közül.

Ugyan a Hypoxi Trainer még csak vákuummasszázs révén tudta fokozni az edzés intenzitását, de már az is nagy áttörést volt ezen a téren és mindenki jó eredményekről számolt be, aki kipróbálta. Természetesen ma már nem döntene mellette senki, amikor sokkal modernebb és hatékonyabb alternatíva is rendelkezésre áll, de ha nem lett volna a Hypoxi Trainer akkor valószínűleg ma nem használhatnánk a fejlettebb változatokat sem.

Jó volt és szükséges a Hypoxi Trainer ahhoz, hogy a gyártók és fejlesztők megalapozzák az utat a mai modern alakformáló gépek felé, lényegében egy kicsit ma is ezt használjuk, amikor az InfraSlimX segítségét vesszük igénybe az álomalak eléréséhez. Ha szeretnénk erről a masináról vagy az elődjéről még többet megtudni, akkor az infraslimx.hu oldalon még rengeteg hasznos infót találhatunk.