Más kontinensen kötelező a konnektor átalakító

Nyaralni, elutazni egy új helyre fantasztikus érzés, de annak érdekében, hogy maximálisan ki lehessen élvezni az egészet, fontos felkészülni mindenre. Mivel manapság mindenki magával viszi a kütyüit külföldre is, telefont, tabletet és sok minden mást, ezért elengedhetetlen a konnektor átalakító is, hogy bárhol fel lehessen tölteni a kellékeket.

Számos Európai országban szerencsére pontosan azt az eszközt alkalmazzák, mint hazánkban, ezért ott nem lesz szükség a konnektor átalakító tárgyra. Azonban vannak kivételek, és erre is fel kell készülni. Az pedig egyértelmű, hogy ha valaki más kontinens felé veszi az irányt, akkor nem csak egzotikus és eddig nem látott dolgokkal találkozik majd, hanem olyan konnektorokkal is, amelyekkel nem tud mit kezdeni a megfelelő eszköz hiányában.

Miért is kellhet a konnektor átalakító? Nos, tudni kell, hogy a világon több mint egy tucat fajta konnektorcsatlakozó van. A magyarországiak faláról a „C” és „F” típusok néznek vissza; mindkettő kör alakú nyílással rendelkezik, a különbség közöttük az, hogy az utóbbi földelt.

De már az Egyesült Királyságban és Írországban a G fajták vannak, illetve Svájcban a földelt dugaszoknál kell a konnektor átalakító. Azonban felkészültség itt nem áll meg, ugyanis az asztali telefontartó is azon tárgyak közé tartozik, amit az ember jobb, ha magával visz.

Teljesen egyértelmű, hogy mostanság már senki sem utazik úgy el, hogy ne vinne magával fényképezőgépet és egy okostelefont. Az utóbbit filmnézésre, video chat-re is lehet alkalmazni, és ezért kell egy állvány, ami megkönnyíti ennek az alkalmazását. Ekkor jön remekül az asztali telefontartó, amivel a mobiltelefont állított helyzetben is használni lehet. Melyik mellett érdemes dönteni?

Nos, ott van a V alakban szétnyitható asztali telefontartó, amelyik annyira kompakt, hogy azzal még a telefont nyugodtan zsebre lehet vágni. Ez a mini állvány még egy kisebb táblagéppel is kompatibilis lehet. Akinek tehát fontos a sokoldalúság, az nyugodtan megveheti ezt a modellt. Számtalan produktum keresi a gazdáját az arumania.hu oldalon.