A Lorus óra a hagyományok és a csúcstechnika kombinációja

A világhírű japán Seiko Watch Corporation különböző márkanévvel ellátott időmérőket gyárt és forgalmaz. A Lorus óra a cég egyéb márkáitól eltérően, a férfi és a női karórák mellett, gyermekmodelleket is készít.

Az összes modell magas japán minőséget képvisel, amit a gyártó neve garantál és teszi ezt rendkívül alacsony áron, ezáltal ezt a kiegészítőt a lakosság bármelyik szegmense megvásárolhatja. A Lorus óra Sport kollekcióját az 1982-es megjelenése után Európában azonnal megkedvelték. Ezeket a Pulsar és a Seiko márkák kiegészítésének tekintik, amelyeknek nincs szükségük nagy reklámra. A példa nélküli keresettséget a termékek egyedi szerkezeti és funkcionális tulajdonságai igazolják.

A Sports, az Urban, a Women, a Kids és a Classic kategóriák divatos és stílusos digitális kijelzővel ellátott változatokat tartalmaznak, amelyek kronográffal (rövid időközök mérése), fordulatszámmérővel (a sebesség meghatározására) és ébresztőórával vannak ellátva. A Lorus órák népszerűségét nem lehet figyelmen kívül hagyni!