Nívós lakberendezési üzlet.

lakberendezési üzlet

lakberendezési üzlet

Alapvetésnek számít, hogy az ember háza (lakása) az ő saját vára is egyben, azaz olyan hely, ingatlan, melyet az illető személyes ízlésvilágának megfelelően alakít ki. Nagyon nem mindegy azonban, hogy mindezt milyen lakberendezési üzletből vásárolva oldja meg az érintett! Ha valaki nem éri be azzal, hogy átlagos megjelenésű ingatlana legyen, akkor annak az ARTIS DESIGN Lakberendezési Üzlet fog a berendezés terén segítséget nyújtani.

Miért pont az ARTIS kellhet a megannyi opció közül?

Magyarországon már jó ideje igen széles merítésből tud válogatni az, akinek lakberendezési üzletre van szüksége. Hogy mégis az ARTIS-t lenne érdemes felkeresni, s nem az IKEÁ-t, nem a JSYK-öt (hogy csak két igen ismert áruházat említsünk), annak az az oka, hogy a felsoroltak mindegyike a kommersz-irányvonalat képviseli, azaz akinek tapétára, bútorszövetre, szőnyegre, netán lámpára van szüksége, a sajnos előbb fog a nagyon ismert, mégis tucattermékeket árusító boltokra gondolni. Amennyiben azonban egyedi megoldásokban gondolkodna a vevő, akkor az ARTIS-szal biztosan jobban fog járni.

Drágábban lehet-e itt vásárolni, mint másutt?

Mivel az ARTIS DESIGN neves külföldi gyártók termékeire specializálódott, így az egyes lakberendezési elemek itt alapvetően drágábban érhetőek el, mint a nagy áruházak kínálatában szereplő termékek esetében. Ennek persze oka van, jelesül az, hogy a luxus és az elegancia mindig több pénzbe kerül, mint a középszer. Szerencsére az ARTIS kínálata még bőven a megfizethető kategóriához tartozik, ha lakberendezésről van szó. Erről Ön is meggyőződhet, ha felkeresi a Róbert Károly körúton megtalálható üzletet!

Mi a helyzet akkor, ha az ember nem találja az általa keresett dolgot?

Az ARTIS ebben az esetben képes arra, hogy segítsen a leendő vásárlónak azzal, hogy utánamegy a kért, keresett terméknek; mondani sem kell, ez a szolgáltatás egyáltalán nem jellemző a tömegigény kiszolgáló áruházakra, melyek leginkább az olcsó áraikkal szeretik lenyűgözni az érdeklődőket, nem személyre szabott igények kielégítésével.

Lehetőség van arra, hogy az oldalon kinézett terméket online rendelje meg az ember?

Igen! Sajnos nem mindenhol adott annak a lehetősége, hogy a weboldalon megtekinthető termékpalettából webáruház segítségével azonnal rendelni is lehessen; az ARTIS felkészült arra, hogy a kor kihívásainak megfelelően a termékkínálatát online is elérhetővé tegye bárki számára.

Print Friendly, PDF & Email