Szobanövények légkondicionált lakásokba

Ha visszagondolunk a nagyszüleink házára, biztosan látjuk lelki szemeink előtt a muskátlival, rozmaringgal teli apró ablakokat is, ahol nagymama nagy szeretettel nevelgette a kedvenc virágait. A szépségük elragadó volt és oxigént biztosítottak a helyiségekbe, mint ahogyan a szobanövények teszik azt napjainkban is.

Már a kisebb lakásokban is megtalálhatóak a különböző szépségű szobanövények, ezek között igen elterjedtek például a fikuszok. A virag-online.hu webáruház által kínált serlegkocsányú fikusz kitűnő választás, mert még a légkondicionált és központi fűtéses lakásokban is nagyon jól tartható. Kihegyesedő nyelv alakúak a levelei, ép szélűek, fényesek és általában 15 cm hosszúak.

Gyönyörűen fejlődik, ha gyakran megpermetezzük vízzel a leveleit. Az öntözésével azonban vigyázni kell, mert a túlöntözésre és a huzatra a levelei hullatásával reagál. Szépen alakítható metszéssel, a szárait gyakran összefonják a díszítő hatás érdekében. Keresse fel a webáruházat és válogasson kedvére a szobanövények közül!