Sokszínű, magas nívójú soproni szállások

Dunántúl, Fertő tó, Volt-fesztivál, ez a három csak egyet jelent: Sopron! Magyarország egyik legvonzóbb kirándulóhelyét nem érdemes kihagyni, különösen azért nem, mert a soproni szállások fényűzését és sokféleségét, kényelmét is meg kell tapasztalni a teljes kép érdekében. Ausztriától csupán 6 km választja el, ezért nevezik az ország nyugati kapujának a várost, ami bővelkedik műemlékekben, történelmi helyszínekben, hangulatos utcákban. Kristálytiszta levegőjének köszönhetően, a túrázás szerelmesei is vágynak ide, hiszen a változatos természeti adottságai nagyon vonzóvá teszik.

A Soproni-hegység révén a levegő makulátlanul tiszta, így jegyzett gyógyüdülőhely. Ilyen adottságokkal biztosak lehetünk abban, hogy a soproni szállások sem akármilyenek. Állhat érdeklődésünk középpontjában a romantika, a történelem és kultúra, a wellness vagy a kerékpáros kirándulás, a soproni szállások sokféleségében mindenki talál igénye szerint valót. Szinte lehetetlen vállalkozás volna mindent felsorolni, de megpróbálunk egy kisebb keresztmetszetet, úgymond ízelítőt nyújtani a soproni szállások rengetegéből. Ha már csipegetünk, elsőként egy kuriózumot említünk meg, a Pannonia Hotelt.

A történelmi városrész szívében elhelyezkedő, 130 évvel ezelőtt épült Pannoniában már csak körülnézni is egy igazi időutazás. A gyönyörűen felújított korhű környezet viszont a mai igények szolgálatában áll, így minden szempontból élvezetet nyújt. A soproni szállások sorában számos apartman és vendégház is rendelkezésre áll. Mi most nem a pénztárca vékonyabbik feléről világítjuk meg a témát. A város üdülőövezetében, Tómalmon található a Luxury Villas apartman-komplexum. Nevében is sejteti a luxust, a 4 egymástól teljesen különálló villa valóban a fényűzés szinonimája, közben élvezhetjük az apartmanok nyújtotta önállóságot. A soproni szállások összes vendégmarasztaló szépsége felsorakozik itt, már akkor is jól járunk, ha a komplexum területéről ki sem lépünk.

Medence, park, játszósarok, pihenőhelyek tartoznak hozzá, a kirándulni vágyók a Fertő tó szépségeit, a családok a Sopron kalandpark nyújtotta élményeket élvezhetik. Ha már a családi élményeknél tartunk, a soproni szállások ismertetőjéből nem hagyhatjuk ki a Vadászkürt étterem és panzió bemutatását. A vendégek véleménye alapján, sokcsillagos hoteleket utasít maga mögé a kicsi, de hangulatos és makulátlanul tiszta hely, ahol reggelivel és a nagybetűs vendéglátással találkozhat a látogató. A soproni szállások kicsi gyöngyszeme egy csendes utcában, de a város nevezetességeinek közvetlen közelében található.