Osztó gyűjtő a fűtési rendszerhez

Minőségi osztó gyűjtő

A fűtési rendszerek kialakítása nagy szakértelmet igényel, mert ettől függ a hatékonyság, hiszen elég egy kisebb hibát elkövetni és máris rengeteg hő mehet kárba, aminek ugyanúgy meg kell fizetnünk az árát.

A megfelelő osztó gyűjtő felszerelésével már meg is tettük az első lépést egy hatékony rendszer kialakításához. A légtelenítés minden esetben fontos feladat a megfelelő fűtés elérése érdekében, ezért a GépészCentrum webáruházában található modelleken légtelenítő is található.

Természetesen a tömítésekkel együtt rendelhető meg, ami az üzembe helyezés után magas hatásfokon fog működni. Osztó gyűjtő nélkül nem lehetne egyenlő nyomást elérni a keringető rendszerben és ezért nem lenne egyformán hatékony a fűtés a lakás minden helyiségében.

Amennyiben az osztó gyűjtő elhelyezése olyan helyen történik, ahol ronthatja a helyiség összképét, akkor egy elosztó szekrény vásárlása lesz a megoldás. Ez sokkal jobban mutat és ebben kényelmesen helyet fog kapni az osztó gyűjtő, ráadásul bármikor kényelmesen hozzáférhetünk.