Képregények felnőtt gyermekeknek

Képregények, nem csak gyerekeknek
Képregények, nem csak gyerekeknek

A gyerekkorban a tudatalatti könnyen formálható, amit a kezébe vesz és szívesen használja, élete végéig kedvenc játékszere marad. A képregények is így maradnak sokszor felnőttkorban is kedvenc olvasmánynak.

Valljuk be, egyszerű kis olvasmány, de olyan kedves élményeket ébreszt fel, hogy nem tudja megállni és végiglapozza az ember. Innen pedig már nincs megállás, a jövő hetit is megvásárolja, aztán a következőt is és így lesz akarva-akaratlanul műgyűjtő.

Ez egy természetes dolog, sokan vannak ilyen helyzetben. Nem minden felnőtt képes kinőni gyerekkorát teljesen, sokakban megmarad egy gyermeki magatartás, ragaszkodás az ártatlansághoz. Ők mindig boldogok, mert mindent olyan tisztának látnak, olyan naivan viszonyulnak mindenhez, számukra nincs szürke hétköznap, nekik minden reggel egy új remény, ahogy a Nap ismét az arcukra ragyog.

Irigylésre méltóak, nem megszólni, hanem támogatni kell őket. Csak nyugodtan maradjanak meg kedvenc olvasmányaiknak a képregények és élvezzék, hogy ismét gyermekek lehetnek.