Hasznos információk a méhpempőről

Részletes információk a méhpempőről
Részletes információk a méhpempőről

A különböző természetes hatóanyagok rendkívüli hatással lehetnek az emberi szervezetre, így érdemes ezeket használni a mindennapok során. Információk a méhpempőről a következő oldalon olvashatóak: www.mehpempo.eu. Amennyiben ismerjük a hatóanyagot és rendelni szeretnénk, akkor azt könnyedén megtehetjük egy űrlap kitöltésével, amiben különböző információkat kell megadni, ezzel elkerülve a weboldalra történő regisztrációt.

Ez a forgalmazó cég a méhpempőt természetes és tiszta formájában kínálja a vevőknek. Tartósítószert nem tartalmaz, hiszen a méhkasból a légmentesen zárt üvegekbe kerül és ezt követően a vásárlókhoz. Hűvös helyen kell tárolni, ezáltal akár egy évig is rendelkezésünkre állhat.

Az ajánlott hőmérséklet 0 – 5 Celsius fok között van. A méhpempőt sokféle módszerrel lehet bevinni a szervezetbe, a leginkább használatos a kúra, amit kéthetenként kell megismételni, az ajánlott bevitel, napi 1 gramm. Azonban, ha nem szeretnénk ezt a módszert alkalmazni, akkor természetesen bármikor használhatjuk, amikor szükség van rá.