Céges laptop internet stick segítségével

Céges laptop internet
Céges laptop internet

Mivel egyre jobban terjed a laptopok használata, ezért természetesen a szolgáltatóknak is igazodniuk kell a megváltozott igényekhez. Ez azt eredményezi, hogy például az Invitel honlapján rendelhető céges laptop internet, ha a megrendelő előzőleg már kiválasztott valamilyen telefon- vagy internet-előfizetést.

Jelenleg nyolcféle opció áll azoknak a rendelkezésére, akik úgy döntenek, hogy a céges laptop internet mellett teszik le a voksukat, határozott vagy határozatlan idejű szerződést kötve. Mindegyik csomag esetében fel van tüntetve a forgalmi keret, amelyen belül lehet internetezni.

Ennek a tükrében tehát a vállalati megrendelőknek el kell gondolkodniuk azon, hogy nekik vajon milyen előfizetésre lenne szükségük. A tapasztalat azt mutatja, hogy érdemes inkább egy nagyobb adatforgalmú céges laptop internetet választani,

mert így biztosan nem kell azzal a problémával szembesülni, hogy a mobilstick-ről elfogytak az egységek, és csak nagyon lassan megy az internet. A megrendelők egyébként 2 GB és 20 GB között választhatják ki, hogy nekik melyik csomagra lenne szükségük.