Az AQ-4000 a biztos választás

AQ-4000 készülék

Egyre többen ismerik fel a víztisztítás fontosságát, azonban még mindig sokaknak nem tiszta, hogy ezt mivel és miként érdemes csinálni. Ugyanis nem mindegy, hogy mit, milyen mennyiségben szűrünk ki és ezért az sem lényegtelen, hogy milyen berendezést használunk.

Az AQ-4000 készülék az egyik legjobb választást jelenti, mivel az egészségre káros klórt, gyógyszer- és klórmaradványokat, valamint a lebegő szennyeződéseket igen magas százalékban vonja ki, ugyanakkor a szervezetnek fontos ásványi anyagokat benne hagyja.

Amennyiben valóban hatékony víztisztítót keresünk, akkor az AQ-4000 ideális alternatívát kínál, amit nemcsak üres ígéretek és a gyártó által megfogalmazott, jól hangzó mondatok támasztanak alá, hanem független laborok által elvégzett vizsgálatok is.

Egy vízszűrő rendszer esetében ez a leghitelesebb információforrás, ezért ha egy szerkezethez mellékelik a teszteredményt, amelyikben pontosan szerepel, hogy mit milyen hatékonysággal szűr ki a vízből, akkor azt már érdemes megvásárolni. Az AQ-4000 és a termékcsalád többi tagján kívül nem sok ilyen van, ami azért sokat elárul.