AQ-4000 a kiváló minőségű ivóvízért

Aq-4000 víztisztító rendszer
Aq-4000 víztisztító rendszer

A víztisztítás fontossága nem kérdéses, hiszen a tökéletesen tiszta ivóvíz létfontosságú az emberi szervezet számára. Ha nem bízunk a szolgáltató által biztosított ivóvíz tisztaságában, használhatjuk az

AQ-4000 konyhai víztisztító berendezést, ami több szűrővel is rendelkezik, így minden szennyező anyagot eltávolít az ivóvízből. A víztisztítás egyik legnagyobb kérdése, hogy miként szűrjék ki úgy a káros anyagokat, hogy a szervezet számára fontos ásványi elemek benne maradjanak a vízben.

Az AQ-4000 víztisztító gyártói azonban megtalálták a megoldást. A háromféle szűrőbetét, amit alkalmaznak a készülékben, képes kiszűrni a vegyszermaradványokat, a klórt, a fertőző szervezeteket és egyéb káros anyagokat is.

Azonban az emberi szervezet számára fontos ásványi anyagokat, mint a magnézium és a kalcium benne hagyja. Így kiváló minőségű ivóvizet nyerhetünk az amerikai gyártmányú AQ-4000 használatával. Mivel ez közvetlenül a fogyasztás helyszínén tisztítja az ivóvizet, így a vezetékekben belekerülő szennyezőanyagokat is kiszűri.