Antik babakocsi játék gyűjtőknek

Vannak olyan gyermekek, akikben egyszerűen túlteng a szeretet érzése, ezért, amikor csak lehetőségük nyílik rá, igyekeznek bizonyos módon átadni, gondoskodás formájában. A kislányoknak ezért nagyon ajánlott a babakocsi játék. Rendkívül sokféle változat létezik, amelyeket könnyedén megtekinthetünk a vesszoparipa.hu webfelületen.

Találhatóak itt olyan kivételes termékek, amelyeket még a gyűjtők is örömmel a magukénak tudnának. A Biedermeier-stílusú, vesszőből font, de váza fémből készült és a kerekeit gumi borítja. Egy ilyen hímzett ágyneművel bélelt és elefántcsont-fehér textillel kiegészített babakocsi játék békét és nyugalmat áraszt magából.

Ismerjük meg a pontos méreteit és amennyiben az árát is megfelelőnek ítéljük, azonnal rendelhetjük is meg! Minimális szállítási díjjal kell számolnunk. A babakocsi játék kialakítása mindenkit képes elvarázsolni. Ajándéknak is tökéletes egy kedves ismerősünknek, gyerekváró meglepetésként. Az antik forma mellett, ugyanakkor másfajta profilú babakocsi játék is fellelhető a polcokon.