Alacsonyabb és magasabb betonkerítés

Elemes betonkerítés
Elemes betonkerítés

Minden családi ház esetében fontos, hogy időben gondoskodjunk a kerítésről és annak felállításáról. Az elemeskerites.hu oldalon nagyon jó minőségű betonkerítés teszi lehetővé, hogy mindenki biztonságos környezetben éljen, a magánszférát megtartva.

A betonkerítés összeállítások között megtalálható a 160 cm magas, áttört tetejű modell, ami 3 db telepanelt, 1 db áttört panelt és 1 db választható méretű oszlopot tartalmaz. Fontos, hogy olyan helyről vásároljuk meg ezeket, ahol biztosítják a telepítést is, elvégre ez szakértő munkát igényel.

Aki magasabbra szeretné emelni a biztonságot a ház körül, annak a 183 vagy akár a 200 cm-es, íves vagy áttört tetejű kerítés modell megfelel a célra. Ha a gyerekek az udvaron labdáznak, kisebb az esély, hogy átrúgják azt a kerítésen. Ahol pedig kutya van, ott mindenképp jól jön a betonkerítés, különben minden éjjel amiatt kell aggódni, hogy vajon merre kószál a jószág, és melyik szomszéd kertjében pihen meg. Annak érdekében, hogy az otthon tartózkodás nyugodt és biztonságos legyen, gondoskodni kell a megfelelő kerítésről.