Autóajtó nyitás sérülések nélkül

Amikor valaki a legfontosabb teendőit akarja ellátni, akkor fel kell készülnie a váratlan eseményekre. Ilyen lehet példának okáért az autóajtó nyitás, természetesen kulcs nélkül. Bizonyára mindenkivel megesett már, hogy hiába rohant volna, az ajtó nem adta magát.

Ott volt a kulcs a kezünkben, azt a gombot nyomtuk, amelyiket kellett, talán még a kattanást is hallottuk, de utána nem történt semmi. Ebben az esetben a következő lépések a filmekben látott jelenetekre szoktak épülni, ahol bankkártyával, hajtűvel vagy valami hasonló tárggyal nyitják ki az ajtót. Miközben a filmben ez pár másodperc alatt elkészül, addig a valóságban csak tovább rontunk a helyzeten.

A profik tapasztalata szerint, az ember minél jobban piszkálja az ajtót, annál nehezebb lesz kinyitni és még a zárat is elronthatja. Innentől kezdve az autóajtó nyitás egyetlen megoldása az, ha profi szakembert hívunk. Miért? Mert ő sérülésmentesen fogja kinyitni és már mehetünk is tovább. Sokkal jobb a szakembert kifizetni és nem a kocsit szerelőhöz vinni.