Webáruházak bérlésére egy kézenfekvő megoldás

Webáruházak bérlésére
Webáruházak bérlésére

A legkézenfekvőbb megoldás, ha webáruházon keresztül is szeretné termékeit értékesíteni és nem akar hosszú időt szánni egy webáruház készíttetésére, de mégis egyedi arculatú webshopot szeretne a webáruház bérlése a minibolt.hu oldalán.

Ha szeretné megismerni a webáruház adminisztrációs felületét és a termékek feltöltési technikáját igényeljen egy tesztoldalt, amin költségmentesen megismerheti a webáruház kezelési technikáját, amihez segítségül kap egy felhasználói útmutatót, valamint az ügyfélszolgálattól, minden segítséget, ha szükségét érzi a hét minden napján. Később, ha megbízza a céget webáruháza elkészítésével, segítünk domain nevet választan és regisztráltatjuk azt.

Ezután és ízlése szerinti színvilággal készítjük el webáruházát, a hátterét a fejlécét, menüsorait, beépítjük cége logóját, vagy segítünk kialakítani azt. Ezután felépítjük termékkategóriáit, menüit, segítünk az Általános Szerződési Feltételek korrekt megfogalmazásában és mindenben segítünk, amire igényt tart, emailben telefonon, skype-on, a nap minden szakában. Webáruház bérlés esetén garantáljuk a biztonságos üzemeltetést, a napi adatbázismentést, a korlátlan tárhelyet, email forgalmat és a korlátlan számú postafiókot.