Vegye kezébe az adó 1 százalékát!

Adó 1

Még mindig nagyon kevés adózó tudja, hogy milyen lehetőségei vannak. A rendelkezésére álló adó 1 százalékot ugyanis számos alapítványnak fel lehet ajánlani. Ha él ezzel a lehetőséggel, akkor támogatja azt a célt, amelyben hisz, és amelyik területen változást szeretne tapasztalni.

Amennyiben ezt az összeget a Daganatos.hu alapítványnak teszi félre, hozzájárul a beteg gyermekek megsegítéséhez. Sajnos azonban még mindig nagyon kevesen tudják, hogy aki nem él ezzel a lehetőséggel, annak az adó 1 százaléka az államkasszába kerül vissza.

Ezért is fontos, hogy szétnézzen a www.daganatos.hu oldalon, ahol lépésről lépésre megismerheti, hogy kik adózhatnak, és milyen úton juttathatják el ezt az összeget az alapítványnak.

Már több mint egy évtizede azon dolgoznak az önkéntesek, hogy a daganatos és leukémiás gyermekeken segítsenek. Minden hozzájárulás fontos, ugyanis az alapítvány fő anyagi forrása az adó 1 százalékból származik. Legyen Ön is részese a sikereknek, és segítsen ezzel a kedves és egyszerű gesztussal!