Tökéletesen illeszkedik a Huawei P30 Pro tok

Minőségi telefontok
Minőségi telefontok

Ha valami puhára esik, akkor még nincs baj, de már akkor is berepedhet a kijelző, hogyha leejtjük a telefont egy kemény fapadlóra, nem beszélve az aszfaltról. Egy hirtelen mozdulattal is véletlenül hozzácsaphatjuk valamihez és kész a baj.

A Huawei P30 Pro tok úgy lett megalkotva, hogy a minimálisra csökkentse a sérülés esélyét, ezen a remekbeszabott készüléken. Egy időben még próbálkoztak a gyártók az ütésállósággal, de ez a dizájn kárára ment volt.

A felhasználóknak nem igazán tetszettek a vastagabb, nagyobb védelemmel ellátott telefonok. Mindenki a vékonyabb, kecsesebb dizájnt kedveli, a nagyobb, kávamentes képernyőt.

Még az úgynevezett „notch“ is nagy felháborodást keltett, amit először az iPhone X-en láthattunk. Ha nagyobb a kijelző, akkor nagyobb a sérülékeny felület, amit védeni kell. A Huawei P30 Pro tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, ezáltal nem fog róla leesni, még véletlenül sem. Hogyha hirtelen előkapjuk a mobilt, az akkor is a Huawei P30 Pro tokban marad, így a kisebb porszemek sem kerülhetnek be alá, amelyek megkarcolhatnák a készüléket.