Tippek és tanácsok menyasszonyi sminkhez

Minden fiatal lány lenyűgözően szeretne kinézni az esküvője napján. De akár egy barátot bízunk meg a menyasszonyi smink elkészítésével, akár egy profi makeup mestert, számolnunk kell azzal, hogy néha rossz dolgok történnek és nem a terv szerint alakulnak. Előfordulhat, hogy egy tincs műszempilla kiesik a helyéről vagy az alkalmazott kozmetikumok miatt a végeredmény túl nehézre vagy világosra sikerül.

Murphy törvénye időnként hatékonyabb, mint a legjobb esküvőtervező, akit csak felbérelhetünk. Éppen ezért jöjjön most néhány tipp a menyasszonyi sminkkel kapcsolatban! A nagy napra választott megjelenés és szín végső soron a személyes preferenciáktól függ.

Mindazonáltal hagyni kell azt is, hogy a sminkes ajánljon néhány dolgot, hiszen orvoshoz sem azért megyünk, hogy elmondjuk nekik, szerintünk miként kell meggyógyítani a megfázást, hanem azért, mert neki van tapasztalata és tudása, hogyan lehet valamit jobban csinálni. Mindenképpen fontolóra kell venni a mester ajánlásait a menyasszonyi sminkkel kapcsolatban.