Táskadísz és bőr kulcstartó nőknek

Bőr kulcstartó

Pénztárcát szeretne vásárolni ajándékba egy női ismerősének? Ha a munkája megköveteli az eleganciát, akkor mindenképp klasszikus, bőrből készült változatot érdemes választania. A különféle márkás modell mellett, valódi bőr kulcstartó is kapható, akár díszdobozban is. A választás előtt érdemes odafigyelni pár apróságra.

Ha a pénztárcához választjuk, akkor színben vagy márkájában passzoljanak, például a piros pénztárcához jól megy a szív alakú bőr kulcstartó, a Swarovski márkához pedig a kövekkel díszített kulcstartók illenek. Ha nem veszünk bőr pénztárcát, akkor érdemes a kulcstartónál olyat választani, amihez díszdoboz jár.

Ha még mindig tanácstalan, hogy melyiket rendelje meg, egyeztethet a webshop munkatársaival is, akik tanácsokat adhatnak a megfelelő modell kiválasztásához. A bőr kulcstartó tehát önmagában is remek ajándék, de most pom-pom szőrme táskadíszt is vehet hozzá. A webáruházban leadott rendelésekre, az árhoz mérten hűségpontok is járnak, ezeket a következő vásárlásoknál már fel lehet használni.