A stria elleni krém kiváló tulajdonságai

Stria elleni krém

Ez a panasz általában a gyors hízás vagy fogyás, esetleg testépítés miatt alakul ki, de legfőképpen a várandóság alatt jelentkezhet, ugyanis ilyenkor a bőr hirtelen kitágul. A stria elleni krém különlegessége az, hogy kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül. A legfontosabb hatóanyagai a kakaóvaj, a mandula és a papayaolaj, valamint a tengeri alga kivonat.

Ezek a bosszantó kis hegek a bőr alatti kötőszövetek elszakadásából alakulnak ki, leginkább a hason, a mellen, a comb, illetve a csípő tájékon jelennek meg. A stria elleni krém használatát jobb mihamarabb elkezdeni, mivel szinte lehetetlen megszabadulni tőle, ezért jobb a megelőzésre koncentrálni. Legtöbb esetben hajlamos a csíkosodás.

Egyes hölgyeknél előfordul, hogy akár 20 kg hízás után is csak alig hagy nyomot, ellenben mások ennek töredékétől is rengeteg kis heget fedezhetnek fel magukon. A stria elleni krém mellett, még sokat tehet a sportolással is. Kismamaként az állapotnak megfelelő, kímélő módon végezze a mozgást és folyamatosan gondoskodnia kell a bőr hidratáltságáról is. A stria elleni krém több változata is ismert és nagyon hatásos.

Használata ajánlott, hiszen a feszesítés mellett hidratál, tonizál, megnyugtatja a száraz bőrt, sőt, a már meglévő csíkok halványítására is használható. Most pedig néhány mondatban a belső egészségről esik szó. A hormonműködés egyensúlyának beállítását a mio inozitol jótékony összetevői segítheti. A sejtek inzulinfelismerő képessége javul, ennek köszönhetően a vérben lévő cukorszint normalizálódik. A jó közérzet és az önbizalom a hastáji zsírtöbblet csökkenésével nőni fog.

Jó tulajdonságai közé tartozik, hogy hatékony a májműködés támogatásában, kiválóan segíti a kognitív funkciókat, valamint javítja a koncentrációs képességet. A mio inozitol fogyasztásával növelhető az érzékenység, aminek csökkenése IR esetén megfigyelhető. Hatására javulhatnak az inzulinválaszok. Néhány használat után már megtapasztalhatja a jótékony tulajdonságait. A mio inozitol létezik speciális kapszula formájában is.