Sok helyet spórolhat meg a Salgó polccal

Salgó polc

Az ember élete során nagyon sok mindent halmoz fel otthonában, amit sokszor nem is tud megfelelően tárolni, mert nincs elég helye. A nagy teherbírású Salgó polc beszerzése jó ötletnek látszik ilyenkor. Bármilyen nehéz tárgy elhelyezhető rajta. Rendkívül jól terhelhető, ami jól jön rendrakáskor. Rengeteg helyet meg lehet spórolni egy Salgó polccal, ugyanis egymás fölött elhelyezkedő tároló lapjai nagy teret hagynak a lakásban.

Bárhol megállja a helyét, akár üzletekben, raktárakban, garázsokban, műhelyekben és még számos területen. Csavaros rendszerének köszönhetően könnyedén össze és szét lehet szerelni, valamint ezen tulajdonsága révén, toldható még hozzá polcrendszer. Segítségével minden egy helyen lesz megtalálható, és könnyedén átlátható lesz a sok holmi.

Több színben is kapható, így pontosan olyat rendelhet, ami megy a helyiség színéhez. A rendkívül erős szerkezete időtálló és ennek köszönhető, hogy mindent elbír bármilyen mennyiségben. Egy ilyen Salgó polcnak sokak háztartásában, vagy üzletében lenne helye. Keresse fel boltunkat és máris Öné lehet egy!