Rendezvényhelyszínt Egerben is lehet foglalni

 

Ha Egerben szeretne rendezvényhelyszín bérlést intézni, akkor itt megteheti:https://www.erlavilla.hu/rendezvenyhelyszin-eger.html

Az ügyfelek, illetve az új munkatársak, befektetők bizalmának megnyerésének legjobb módja valamilyen kikapcsolódás, például egy szállodában eltöltött hétvége. Ha Egerben szeretne rendezvényhelyszín bérlést intézni, akkor itt megteheti:https://www.erlavilla.hu/rendezvenyhelyszin-eger.html. A weboldalon megtekintheti a lehetőségeket, valamint lefoglalhatja a szállást, továbbá megismerheti a wellness szolgáltatásokat.

Az Erla Villa terme 50 fő befogadására alkalmas, így a rendezvényteremben megtarthatja az esküvőjét, de akár egy kisebb céges partit is megszervezhet. Az Erla Villa boutique hotel mindenféle rendezvényhez ideális választás. Ezen kívül elmondható róla, hogy teljesen felnőttbarát. Ez annyit jelent, hogy nem fogadnak 14 éven aluli gyermekeket, ráadásul minden helyiség a romantikáról és a pihenésről árulkodik. Az étteremben és a wellnessben sem kell a lurkók kergetőzését vagy hangoskodását hallgatnia.

Továbbá, a szobában sem kell arra ébrednie, hogy a csemeték a feje felett vagy a szomszédos szobában dübörögnek, rohangálnak. A különleges terek és dekorációk már adottak. Ha az esküvőt szeretné megszervezni a hotelben, akkor nem kell attól tartania, hogy súlyos plusz költségek lesznek a számla végén. A szakemberek ugyanis az alapkoncepcióra támaszkodnak, ami luxusnak számít, a szó legszorosabb értelemben. A kisebb létszámú rendezvények megszervezését teljes mértékben átveszik a sokéves tapasztalattal bíró szakemberekből álló gárda. Egyáltalán nem kell attól tartania, hogy mindent magára hárítanak.

Nincs más feladata, mint elmondania az igényeit, akár a díszítéssel, akár az ételekkel kapcsolatban. A hidegtálak és a svédasztal nem maradhat el egyetlen céges partiról vagy esküvőről sem. A speciális igényeket mindenképpen időben jelezni kell. Idetartozik a vegán vagy a laktóz-, gluténmentes étkezés. Esetleg, aki nem kedveli a zsírosabb, nehezebb ételeket, számára egy salátástál vagy valamilyen könnyű sült szintén feltálalható. Egy esküvőn minden vendég elvárását szem előtt kell tartani és nem lehet kihagyni egyetlen személyt sem.