Pompás ötlet a wok serpenyő

Serpenyő nélkül nem lehet teljes egyetlen konyha felszerelése sem, csak az nem mindegy, hogy ez milyen minőséget képvisel. A wok serpenyő pozitívuma az univerzalitásában rejlik, hiszen lehet benne főzni bő vagy csökkentett mennyiségű olaj hozzáadásával, párolni, gőzölni szintén.

A nemzetközi konyhák előszeretettel alkalmazzák ezt a remek eszközt, ami mára már Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségre tett szert. Ha a saját konyháját gazdagítja ezzel az ázsiai remekkel, az megtérülő befektetésnek számít.

A tradicionális variációk egy gömb belső felületének a felére emlékeztetnek és ezzel a kialakítással az aljában nagyon magas hőmérséklet generálható, ráadásul minimális energiafelhasználással. Praktikus termékről beszélünk, aminek bárki örül.

Ajándékba is pompás ötlet egy wok serpenyő a főzni szerető háziasszonynak. Ön is bármikor megvásárolhatja az edenyshop.hu webáruház virtuális polcairól, ahol a wok serpenyő teflonbevonattal is megtalálható. Vegye meg és készítsen benne finom ételeket!