Nagy alapossággal történik a panellakás ablakcsere

Panellakás ablakcsere

Lassan itt dörömböl az ajtónkon a hideg tél, ezért nem árt most már tényleg beizzítani a fűtési rendszert és letesztelni annak hatékonyságát, ha eddig nem tettük volna meg. A hajrában még a panellakás ablakcsere is bőven belefér, ha megfelelő céghez fordulunk. Természetesen, ahhoz már elég késő van, hogy a lakás mindenegyes nyílászáróját egyszerre felújítsuk, de 1-2 szoba esetén bevállalható még ilyenkor.

Ennek oka, hogy gyorsan és alaposan dolgoznak az ablakos.hu webfelület munkatársai. Az előzetes ajánlatkérésen túlesve és elfogadva, már jöhet is a lényegi panellakás ablakcsere. Mindez egy helyszíni felméréssel kezdődik, majd amint elkészülnek az elemek, megtörténik a behelyezés.

Igény esetén, a teljes régi szerkezet eltávolítása is szóba kerülhet, de sok esetben a tok megmarad, ami gyorsítja a feladatot. A panellakás ablakcsere magába foglalja a helyreállítási munkálatokat, ami szintén benne van az árban. A különbséget szinte azonnal érezni fogjuk, mert az eddiginél jelentősebben kevesebb tüzelőanyaggal ugyanolyan hőfokot érünk el.