Mire használható a folttisztító só?

A környezetbarát tisztítószereket egyre többen használják napjainkban. A folttisztító só számtalan helyzetben alkalmazható. Jól jöhet a konyhában és a fürdőszobában. Tökéletes fehérítésre, különféle szennyeződések és a penész eltüntetésére. Az alapanyagával kapcsolatban meg kell említeni, hogy nagymennyiségben tartalmaz nátrium-perkarbonátot. Nem tartalmaz klórt, így nem roncsolja a ruhák szerkezetét.

Rendkívül gazdaságos, hiszen más szintetikus szerekkel ellentétben sokkal olcsóbb. A folttisztító só a mosószódától sokkal veszélyesebb anyag, viszont csak akkor okoz egészségügyi problémát, ha a szájba kerül. Éppen ezért kell a kisgyermekek elől elzárni.

Vegyi anyagoktól mentes, így a bőrrel való érintkezés következtében nem vált ki allergiás reakciót. Antibakteriális, ami azt jelenti, hogy csíra- és baktériumölő tulajdonsággal bír. Az érzékeny bőrű emberek is bátran igénybe vehetik. A folttisztító só nemcsak kézi, hanem gépi mosásnál is megállja a helyét. Ha eddig még nem próbálta ki, akkor itt az ideje, hogy mihamarabb megtegye!