Minelab fémkereső a sikeres kincsvadászok „fegyvere”

Minelab fémkereső kalandoroknak
Minelab fémkereső kalandoroknak

Nem is gondolnánk, hogy mennyi értékes történelmi ereklyét rejteget a kert, szántóföld vagy a közeli legelők talaja. Felkutatásukhoz csak némi türelemre és egy Minelab fémkereső szerkezetre lesz szükségünk.

Szinte hetente lehet hallani az esti híradóban, hogy régi pénzérméket vagy más értékes régészeti leleteket talált valaki a kertjében, az udvarán, ahol épp az új alapnak ásták a gödröt. Sokan szenvedélyesen gyűjtik az ilyen ereklyéket, történelmi emlékeket.

Mások csak hobbiból, időtöltésként foglalkoznak a felkutatásukkal. Bármilyen okból is kezdjünk el a kincsek után kutatni a talajban, a Minelab fémkereső mindenképp szükséges eszköz lesz. Nélküle ugyanis, az egész kertet feláshatjuk, de még úgy is elkerülheti a figyelmünket egy-egy relikvia.

A Minelab fémkereső azonban rögtön jelez, amint fémet érzékel. Bár ez még nem jelenti azt, hogy valami értékeset találtunk, de azért egy próbát megér. A készülék használatával jóval nagyobb az esélyünk arra, hogy valami különleges tárgyra bukkanunk.