Minden igényt kielégítő Cremesso ízek

Americano vagy eszpresszó, cappuccino vagy tejeskávé, lágy vagy erős, arabica vagy robusta? Bármilyen kávé álljon a legközelebb az ízléséhez, a Cremesso termékeknek hála, nap mint nap élvezheti a kedvenc élénkítő aromáját a világ bármelyik pontján. De meddig tartott a folyamat, aminek köszönhetően ma már bárkinek elérhető a fekete gazdag íz-világa?

A kávé korunk legtitokzatosabb itala, pontos eredete még mindig ismeretlen. A története az ókorig nyúlik vissza és Kr. u. 850-ben említik először Etiópiában, mint képzeletet gerjesztő ital. Ezt követően a kávé elterjedt Egyiptomban és Jemenben, valamint az egész Közel- és Távol-Keleten.

Csak a XIX. század elejére érkezett meg Olaszországba, Indonéziába és Amerikába. Az első kompresszoros kávéfőzők mára felváltotta egy innovatív technológia. Napjainkban a Cremesso kapszulás kávéfőzők teljes mértékben kielégítik a hiperdinamikus világban élők igényeit, ízletes és aromás kávét készítenek optimális időintervallum alatt, figyelembe véve az egyéni kívánságokat.