Mikor érdemes pályázati tanácsadó céghez fordulni?

A vállalkozások fejlesztése csak a legritkább esetben megy önerőből, a leggyakrabban különféle forrásokból kerül elő az erre fordítandó összeg. Az EU pályázatok elnyerése egyáltalán nem egyszerű feladat, csak nagyon kevés vállalkozó képes tökéletesen elkészíteni a pályázati dokumentációt, de szerencsére, mindenki talál ehhez segítséget. Az olyan cégek, mint a Forráscentrum pályázati tanácsadó több téren is tudnak segíteni egy vállalkozásnak. A Forrás Centrum Kft. Például már közel 900 nyertes pályázattal 13 milliárd Ft támogatást nyert el az ügyfeleinek. Mindezt sikerdíjas konstrukcióban tette.

Ha azt szeretné, hogy az Ön vállalkozása is az EU pályázatok egyik nyertese legyen, akkor vegye fel a kapcsolatot ezekkel a szakemberekkel a forrascentrum.hu weboldalon keresztül mihamarabb! Küldje el a szakembereknek a cége utolsó lezárt évének mérlegét, egyéni vállalkozók esetében az előző 2 év SZJA bevallását, faxon keresztül az említett portálon található telefonszámra vagy e-mail-ben a megadott címre, a szakértők pedig díjmentesen beminősítik a pályázati alkalmatosságot!

Ez a cég az ügyfelei részére díjmentesen nyújt pályázatfigyelést és felvilágosítást, az általuk elérhető, vissza nem térítendő forrásokról, hitelekről és tőkelehetőségekről, ezért érdemes erre a szolgáltatásra Önnek is feliratkoznia. Viszont a pályázatot már sikerdíjért készítik el, ami teljességgel érthető, hiszen a pályázatírói munka komplex és szerteágazó ismereteket, nagy precizitást követel meg.

Fontos a szaktudás, a pályázat elkészítésének profi módja, hiszen csak így lehet elnyerni egy tekintélyes összeget a cég fejlesztésére. Rengetegen versengenek ezekért az összegekért, ezért nem mindegy, hogy milyen dokumentációval jelentkezünk. Úgy érezhetjük, hogy nem is lehet a nagy konkurencia ellenében érvényesülni, pedig egy szakképzett, profi, precíz és alapos pályázatíró alkalmazásával igenis van esélyünk. Adja meg Ön is magának és a vállalkozásának ezt a remek sanszot, bízza meg a legjobb pályázatírót, a Forrás Centrumtól!