Miért érdemes szétnézni a Professional Premium Property Zrt. budapesti albérletei között?

Budapesten mindig is hatalmas érdeklődés volt a modern és jó helyen lévő lakások iránt. A PPP Zrt. (06 20 561 8222; 1113 Budapest, Villányi út 76.) albérleteinél kifejezetten nagy hangsúlyt kapnak a bérlők érdekei. Nem csoda hát, hogy aki csak teheti, ezt a céget választja azzal a reménnyel, hogy a követelményeit és igényeit meghallgatja az ingatlanügynök és arra válaszként egy remek lakással szolgál.

A Professional Premium Property Zrt. a magyar főváros belvárosában fellelhető, prémium módon renovált, gépesített, berendezett lakásokat és nagyobb ingatlanokat kínál az érdeklődőknek. Miért is előnyös ez az ügyfeleknek? Mivel a rezsi és a bérleti díj a szerződés teljes időtartama alatt fix, ezért biztonságos és egyszerű módon tervezheti a jövőjét az ember, tudva, hogy bizonyos kiadások nem fognak változni.

A PPP Zrt cég a bérlővel mindig szerződést köt. Ez azért fontos, mert ez garantálja a megbízhatóságot, így nem kell tartani azoktól az ügymenetektől, mint egy magánszemély esetében. Gondolni kell itt arra a roppant kellemetlen szituációra, amikor a kauciót nem kapja vissza a bérlő, egyik napról a másikra a tulajdonos kiteszi a lakásából, megemeli a lakbért, lecseréli vagy elviteti a meglévő bútorokat, vagy épp eladja a lakást úgy, hogy nem is szól a bérlőnek.

A PPP Zrt. esetében ezektől egy pillanatig sem kell tartani, hiszen a cég hisz a professzionális hozzáállásban, és a legfőbb célja az, hogy a kuncsaft igényeit teljes mértékben kielégítse. A vállalkozás számlát állít ki, amivel igénybe vehető a lakhatási támogatás is. A lakbért pedig nem kell személyesen, készpénzzel fizetni, hiszen ez megoldható internetbanki átutalással, ami az egyik legkényelmesebb opció ilyen esetben.

Számtalan oka van annak, amiért igenis megéri ezt a céget választani. Az már említésre került, hogy csakis felújított és modern kiadó lakások közül lehet válogatni, amik a 21. századi trendnek megfelelnek. Hatalmas előny az is, hogy a vállalatnál nincsen járulékos, rejtett költség és apróbetűs rész, illetve adott a gyors és mindig rendelkezésre álló ügyfélszolgálati támogatás.