Makita csavarbehajtó minden háztartásba

Makita csavarbehajtó profiknak
Makita csavarbehajtó profiknak

A csavarozás minden háztartásban gyakran előforduló művelet. Kilazul a bútorból egy csavar, letörik egy fogantyú és ki kell szedni a beragadt csavart, hogy újat tegyünk, fel szeretnénk tenni egy új képet a falra vagy a gyermekünk játékát kell megszerelni, nem beszélve ha a családban valaki barkácsolni is szeret, minden esetben szükség van csavarhúzóra. Igen ám, de sokszor nem egyszerű feladat hagyományos csavarhúzóval megoldani egyes problémákat.

A Makita csavarbehajtó minden esetben segítségére lehet. A Makita csavarbehajtó nemcsak csavar behajtására hanem kicsavarására is egyszerűen alkalmazható, a megfelelő beállításokkal. Egyszerű kialakítása miatt, nemcsak szakemberek hanem hobbi barkácsolók is könnyedén használhatják. A szerszamgepwebshop.hu most akciós áron kínálja a Makita csavarbehajtó egyes típusait. Akár 28 és 59 százalék közötti kedvezményeket is kifoghat, de csak a készlet erejéig, tehát ne késlekedjen!

A Makita csavarbehajtó FS6300R típusa 37900 forintos áron vásárolható meg és ajándékba még egy Makita bitkészletet is kap. Az FS6300 a Makita csavarbehajtó sorozat egyik leggyorsabb darabja. Elsősorban fém- és favázas gipszkarton szerelésére, szárazépítésen ajánlott használni, de 6000-es fordulatszáma és a fordulatszám szabályozhatósága által, minden csavar behajtására alkalmas. Ha sötét helyiségben, nem elég fényforrással ellátott helyszínen kell dolgozni, akkor a beépített LED-es világítás remek megoldást jelent.

A munka során nem használatos mélységállítót és biteket a Makita csavarbehajtó markolatának aljában kialakított tároló egységben helyezheti el. A szerszám hajtóművét strapabíró és könnyű alumínium borítja. A gyors oldalsó hálózati kábel könnyen cserélhető. A markolat gumiborítása és kialakítása a kéz nyomóerejét pontosan a csavar tengelyvonalában adja át, ezzel biztosítva a pontos és remegésmentes csavarozást. Az 1,3 kilogrammos tömege, huzamosabb ideig is kényelmes munkát biztosít anélkül, hogy a súly megtartásán fáradoznánk. A Makita csavarbehajtó megrendelésével Philips bit, mágneses bittartó, mélységállító és egy 4 méteres gyorsoldású kábel tulajdonosa is lesz.