Lakattal zárható tároló szekrény

A kinti eszközök tárolását is meg kell oldanunk valahogy. Nem túl praktikus mindig bemenni a házba, meg a garázsba a műanyag tányérokért, poharakért, a locsolóért és a többi kacatért, amiket az udvaron szoktunk használni a mindennapok során.

A gyerekek játékai is bőven elférnek a kerti tároló szekrény polcain. A kerti szerszámoknak szintén ideális helyet biztosít

. Ezért, amikor kertészkedni támad kedvünk, akkor minden fontos eszköz kéznél lesz, a tároló szekrénynek köszönhetően. Védelmet biztosít az eső és ez UV sugarak ellen. Többféle méretben és színben rendelhető meg a curver-lifestyle.hu webáruházból. A stabil szerkezete garancia a tároló szekrénybe elpakolt tárgyak védelmére, ami egyébként lakattal lezárható.

A kerti kanapé és székek kispárnái is kényelmesen elférnek a tároló szekrényben, hiszen itt védve vannak a nedvességtől, amitől hamar tönkremennének. Ugyanis, ha ezek kint maradnak az esőben, akkor csak hosszú szárítgatást követően lesznek ismét használhatóak. A dizájnjuk esztétikusan illeszkedik a kinti környezetbe.