Kutyasampont is csak természetes forrásból!

A legtöbben nagy gondot fordítunk arra, hogy a hajunknak megfelelő, hatékony és kímélő sampont használjunk. Miért ne választanánk akkor ugyanilyen gonddal a kutyasampon típusok közül is? A négylábú családtagjaink ugyanis nemcsak megérdemlik, hanem igénylik is a kiváló minőségű kozmetikumokat.

A kutyák bőre is lehet érzékeny, ha pedig nem a megfelelő samponnal mossuk az ebet, akkor sajnos allergiás reakciók jelentkezhetnek rajta. Úgy tartják, hogy a kutya szőre sok mindent elárul az egészségéről, ezért a kiegyensúlyozott étrend mellett, a kímélő, természetes alapanyagú samponokat ajánljuk nekik is. A kutyasampon is legyen “bio”, ahogy a miénk is, hiszen az állat bőrének és szörzetének sincs szüksége durva vegyi anyagokra.

Ha pedig úgy döntünk, hogy neki is járnak az organikus termékek, akkor a herbarting.hu webáruházban kell keressük a megfelelő kutyasampont. Ez a termék az illatos kamillával, finom mandulaolajjal, minőségi shea vajjal és egészséges E-vitaminnal teszi a fürdést még kellemesebbé a négylábú családtagnak.